ТЕСЛА ФЕСТ 2013.

Фото галерија са сликама са интернационалног такмичења младих иноватора под називом "МЛАДИ НА ТЕСЛИНОМ ПУТУ"

ИЗВЕШТАЈ РАДА СА ТЕСЛА ФЕСТА 2013.

ТИМ ученика у саставу:
1. Лука Тубић 7-2
2. Ивана Цветковић 7-5
3. Драган Мајкић 8-1
4. Вељко Вулић 8-4
5. Никола Лукач 8-4
6. Стефан лулић 8-4
билии су једни од многобројних учесника и такмичара на овгодишњем Тесла Фесту-Фестивалу иновација, знања и стваралаштва који се одржао у периоду од 12-15.октобра у СПЦ"Војводина" у Новом Саду,под покровитељством Владе Србије, Владе АП Војводине, Града Новог Сада и Савеза Проналазача Србије.
Првог дана после поставке штанда на коме су ученици изложили своје радове Ученик Лука Тубић учествовао је и представљао своју школу на радио емисији "ТЕСЛИНО ПЛАНЕТАРНО ПОСЕЛО" чији снимак можете чути и видети на сл.линку. 

У оквиру такмичарског дела наши ученици су имали да покажу своје радове и да презентују њихов рад који је пратио интернационални жири и на крају такмичења сумирао резултате који су показали да радови наше деце имају висок рејтинг на листи свих радова, што се на крају и одразило на добијање ЗЛАТНЕ МЕДАЉЕ СА ТЕЛИНИМ ЛИКОМ и појединачним дипломама са многобројним похвалама ораганизатора.
Наша школа је приказала радове широког спектра идући од компјутерског моделовања и анимације, видеа, графике, коришћења друштвене мреже за едукацију па све до израђених образовних софтвера које користимо у настави и шире.
Упознали смо се са многим другим учесницима и школама које су из наше земље, а и из иностранства (Република Српска, Русија, БиХ, Иран).
оно што мене као њиховог ментора највише радује јесте да је стручни жири са представником из Русије оценио рад наших ученика као одличан што је неке од ученика подстакло да на крају манифестације и запева руску песму Каћуша.
Захваљујем се и родитељима који су нам били велика подршка и који су мислили на нас, као и свим колегама и ученицима из школе који су знали где идемо.

Уживајте у прегледу галерије фотографија са овогодишњег Тесла Феста. 
Powered by WebExpress